Stockholm tur.

4-7/-4-2010

Turen gik en tur til Stockholm, en by der var mindre en jeg troede, men der er beviset på, det ikke er størrelsen der betyder noget. Byen har en helt fantastisk atmosfære og ro, der er ikke den samme form for stress som man kander det far de større danske byer.

En af den mange spændene ting at se er Vasa museet, et museum om et gammelt krisskib fra år 1628 og som sank på sin jomfrurejse meget kort tids sejla, og stadig ikke var kommet ud af Stockholm havn. og der skulle gå 333 år før skibet blev hævet fra havbunden.

Globen er også et af de steder der måtte besøges på ture, og en tur op i Skyview, som er en gondol, der køre på ydere siden af Globen, op på toppen hvor man kan nyde udsigten over det meste af Stockholm.

Skanse som er et stort område med dyr, der er at finde i Sverige er helt sikkert også et sted man bør kigge forbi, og har man en trang til krybdyr eller bare syntes det er spændene, Så ligger der et Akvarium og terrarie udstilling, hvor man kan se en masse krybdyr, det er ikke så stort men det er godt nok imponerende.

Men tag et kig på billederne i menuen til venstre, der kan du se de ting jeg snakker op plus lidt ekstra.
©2009 Henrik Nielsen - E-mail. HenrikNielsen80@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net